Sztárok

Schobert Lara majdnem összejött az X-Faktor sztárjával

Magánéleti titkokat árult el az Álarcos énekes Fagyija, azaz Schobert Lara.

Schobert Lara vasárnap búcsúzott az Álarcos énekestől, ahol nagy meglepetést okozott. Lehetséges, hogy Rubint Réka és Schobert Norbi 16 éves lánya nemsokára visszatér a színpadra, az Álarcos énekes sztárja ugyanis, aki rengeteg dicséretet kapott a műsorban, már az X-Faktorral kacérkodik. Elárulta a Blikknek, hogy vannak tervei az énekléssel.

Forrás: RTL Klub - videó

Forrás: RTL Klub – videó

A szüleim már korábban is próbáltak rávenni, hogy jelentkezzek a tehetségkutatóba, de eddig nem mertem szerepelni. Talán most van annyi hitem magamban, hogy megpróbáljam, és komolyan elgondolkodtam azon, hogy jelentkezem” – mondta Schobert Lara, akiről azt is megtudta a bulvárlap, hogy majdnem összejött a 2019-es X-Faktor második helyezettjével, Vanek Andorral.

A barátom nem szereplős típus, így róla nem szeretnék többet elárulni. Andorról pedig annyit, hogy megpróbáltuk, alakulóban volt a kapcsolat, de végül úgy döntöttünk, barátok maradunk” – vallotta be Schobert Lara.

 

 

 

Itt megnézheted Schobert Lara, azaz az Álarcos énekes Fagyijának az összes produkcióját:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top