TV-sztárok

Schobert Lara örül, hogy előítéletektől mentesen bizonyíthatott – nagyot ment az Álarcos énekesben

Már számított arra, hogy őt leplezik le a nyomozók az Álarcos énekesben, arra viszont nem, hogy Fagyiként ennyi rajongott szerez. Schobert Lara mosolyogva mesélt az élményeiről.

Az Álarcos énekes legutóbbi adásában lelepleződött a Fagyi, és bár Schobert Lara nevét három nyomozó mondta be végül, sokáig az ő kiléte volt a műsor egyik nagy talánya. Lara pedig kifejezetten élvezte, hogy álarcban mutathatta meg magát és így előítélet nélkül ismerhették meg a nézők, mire képes a színpadon.

Schobert Lara az Álarcos énekes Fagyija, most már megmutathatta magát

Schobert Lara az Álarcos énekes Fagyija, most már megmutathatta magát

„A követőim közül nem tippeltek rám, inkább a közeli barátaim, akik jobban ismernek, azok ismertek fel” – mesélte az RTL Klub Reggelijében Lara, akit a hangjáról ismertek fel a többiek, attól viszont nem tartott, hogy elszólják majd magukat. A kötelező titoktartás jegyében Lara szülein és a párján kívül nem beszélt senkinek a felkérésről, még a két öccse sem tudta, hogy szerepel az Álarcos énekesben. Rubint Réka adás után rögtön elmondta, mennyire büszke a lányára, aki hatalmas alázattal készült a táncpróbákra, az énekórákra és rengeteget gyakorolt. 

Schobert Lara sokat gyakorolt az Álarcos énekes előadásaira

Schobert Lara sokat gyakorolt az Álarcos énekes előadásaira

Lara mesélt arról is, milyen volt ebben a jelmezben eltölteni hosszú órákat, és kiderült, ő még tud-e tippelni a versenyben maradt Álarcos énekesek kilétére: 

Korábban már voltak nagy meglepetések az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top