nlc.hu
Baba

Egy fesztiválról nevezte el a babáját egy brit nő

Arról a fesztiválról nevezte el a babáját a nő, amin beindult a szülés

Daisy kishíján az Electric Daisy Carnivalon látta meg a napvilágot.
electric daisy carnival

Cristina Celis 32 hetes várandósan döntött úgy, hogy elmegy Las Vegas egyik legnépszerűbb elektronikus zenei fesztiváljára, az Electric Daisy Carnivalra, amit május 17 és 19 között rendeztek meg. A nő úgy gondolta, hogy még végigbulizik egy hétvégét mielőtt anya lesz, a kislányának azonban más tervei voltak – számolt be a Mirror.

Annak ellenére, hogy egész hétvégén jól érezte magát, Cristina szokatlan fájdalmakat kezdett érezni az orosz származású német sztár dj, Zedd koncertje alatt. A kismama szólt a barátjának, aki elkísérte a fesztiválra kihelyezett orvosi sátorba, ahonnan azonnal továbbvitték őket University Medical Center kórházba.

Nem egészen negyed órával a kórházba érkezés után pedig megszületett Daisy – akit a szülei rendkívül találó módon a fesztivál után neveztek el. A kislány teljes neve persze nem ez, hanem Isabella, de a cuki becenév elég volt ahhoz, hogy az internet népe elolvadjon.

Mivel Daisy a vártál korábban jött világra, a kórház egyenlőre úgy döntött, hogy a koraszülött osztályon kell maradnia – a szülők reményei szerint hat héten belül hazavihetik a kislányt.

A párnak rengetegen gratuláltak a közösségi oldalakon, többek között Zedd is, akinek a koncertje alatt megszületett a pici.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top