nlc.hu
Baba

Egyszerre várandós a négy testvér

Egyszerre várandós a négy testvér

A testvérek még közelebb kerültek egymáshoz életüknek ebben a különleges időszakában.

Egy időben vár babát négy testvér egy amerikai családban. Azt mondják, mindez csupán véletlen egybeesés.

„Isten titokzatos módokon dolgozik” – mondta az egyik nővér, Jessica Hanna a Good Morning America című műsorban.

Jessica és testvérei, Jordan Sutton, Jena Primsky és Jaden Lortz mindannyian még az idén világra hozzák majd a gyermeküket.

A 27 éves Sutton és férje, Dylan 2023 augusztusára várják a babát. A következő a sorban a 33 éves Jena és a 25 éves Jaden lesz, akik egyaránt október 1-re vannak kiírva. A fiúval várandós Primsky már másodszor, míg húga, aki lányt vár, először lesz anya.

Hanna, aki márciusban tudta meg, hogy babát vár, a kislányt várhatóan és november 11-én szüli majd meg.

A nővérek, illetve szüleik számára húsvétkor derült ki, hogy mind a négyen várandósak, ami egyfajta pozitív sokként érte az egész famíliát.

Kismamák

Illusztráció: Getty Images

A testvérek mind Dallasban nőttek fel, ám mostanra távol élnek egymástól, Lortz Texasban, Primsky Coloradóban, Sutton és Hanna pedig Nebraskában, azonban az interneten keresztül szoros, napi kapcsolatban állnak egymással.

Lortz úgy gondolja, hogy az, hogy egy időben várnak babát, megerősítette a testvéri köteléküket is.

„Amikor nagyon kicsi voltam, Jena és én nagyon közel álltunk egymáshoz. Elég nagy a korkülönbség, de mindig ő volt az a nagy testvér, aki vigyázott rám, amikor baba voltam. Jordan és én úgy nőttünk fel, hogy együtt jártunk iskolába és együtt sportoltunk. Aztán Jessica és én együtt éltünk a főiskola alatt. Tehát életem minden szakaszában külön kötelék fűzött mindegyikükhöz. De ez az élmény, mind a négyünkkel, egészen más. Azt hiszem, ez más módon hozott közelebb minket egymáshoz.”

A nővérek úgy tervezik, a karácsonyi ünnepeket teljes létszámban együtt tölti majd az egész család.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top