nlc.hu
Baba
Joe Biden elismerte hetedik unokáját

Joe Biden elismerte hetedik unokáját, aki a fia drogfüggősége idején fogant

Joe Biden a People magazinhoz eljuttatott közleményben ismerte el, hogy van egy hetedik unokája, Navy, de szerinte ez nem politikai, hanem családi ügy.

A négyéves kislány, Navy, az elnök számos problémával küzdő fia, Hunter Biden gyermeke, és ez nemrég egy gyerektartási per során derült ki egy DNS-vizsgálat után. A férfi a bírósági eljárás során a gyerektartásról is megegyezett a lány édesanyjával, Lunden Roberts-szel, akire saját bevallása szerint egyáltalán nem emlékezett, ugyanis a férfi drog- és alkoholfüggőségének mélypontján ismerkedtek meg egymással, amiről még a 2021-es önéletrajzi könyvében tett említést – írja a 444.

Joe Biden

Joe Biden július 25-én (Photo by Win McNamee/Getty Images)

A sokat bakizó Joe Biden közleménye szerint a fia most azon dolgozik, hogy a lánya anyjával a lehető legjobb kapcsolatot ápolják, amiben a lehető legjobban tudják óvni Lunden Roberts és lánya magánéletét.

Jill és én mindegyik unokánknak, így Navynek is a legjobbat akarjuk

– írta az Egyesült Államok elnöke, akit korábban a Republikánus Párt tagjai mellett párttársai is bíráltak azért, mert nem volt hajlandó az unokájaként elismerni a gyereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top