nlc.hu
Baba

Lottinak hívná a kislányát a lottónyertes

Lottinak akarja hívni a kislányát, mert a szülés előtt 2 nappal nyert a lottón

A kismama párja jelet lát benne.
várandós,

Sarah Barrett mindössze két nappal a harmadik gyermeke születése előtt hatalmas összeget nyert a lottón. Ezen felbuzdulva a 36 éves brit kismama most azon viccelődik a párjával, Bennel, hogy Lottinak kellene elnevezniük a születendő kislányukat, a lottónyereményük “tiszteletére”.

Ben úgy véli, mi ez, ha nem egy jel?! Szerinte tökéletes az időzítés a névcserére, ám a kismamát még nem győzte meg az érvelésével.

A párnak egyébként nagy tervei vannak az 55 555 fontos (átszámítva mintegy 24 millió forintos) főnyeremény elköltésére. “Ez sokkal több, mint amire számítottunk. Ebből megnagyobbíttatnánk a házat, és a gyerekeket is elvihetnénk Disneylandbe, ha kicsit nagyobbak lesznek. Karácsonykor eljegyeztük egymást, reméljük, jövőre össze is házasodunk” – árulta el Sarah és kedvese, akiknek egy 5 éves kislányuk és egy 2 éves kisfiuk is van a születendő csöppség mellett.

A pár szerint az is egy sokatmondó jel lehet, hogy a lányuk 5 éves, a születendő kisbabával immár öttagú család lesznek, és a lottónyereményük csupa ötös számjegyből áll.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top