nlc.hu
Baba

Nem esett teherbe, mert rosszul szexelt

Négy éven át rosszul szexeltek, ezért nem jött a baba

A házaspárnak finoman szólva is tévesek voltak a szexuális ismeretei, ezért nem tudott teherbe esni a nő.
Justin Timberlake (fotó: Profimedia)

Az orvosoktól kért tanácsot egy fiatal kínai házaspár, miután a rendszeres szexuális együttlétek ellenére sem akart jönni a baba. 

A nő elmondta, hogy szex minden alkalommal fájdalmas volt számára, de a teherbeesés reményében végigszenvedte az aktusokat. Liu Hongmei szülészorvos arra gyanakodott, hogy a nő valamilyen nőgyógyászati betegségben szenved. A doktor nagyon megdöbbent, amikor a vizsgálatok során kiderült, hogy a fiatal feleség még szűz.

Orvosi tapasztalatára hallgatva Liu megvizsgálta a 24 éves nő ánuszát, így derült ki, hogy 26 éves férjével tévedésből négy éven át análisan szexelt, ezért nem tudott teherbe esni. A doktor szexuális felvilágosító kézikönyvet adott a Kujcsou tartomány Bijie városából származó párnak, valamint gyakorlati tanácsokkal is ellátta őket.

Úgy tűnik, a felvilágosítás megtette a hatását, mert négy hónappal később kapta az orvos a hírt, hogy a nő végre várandós. Száz tojást és egy élő tyúkot küldtek ajándékba az időközben nyugdíjba vonult orvosnak, így hálálták meg a segítséget.

„Négy év házasság után sem a férj, sem a feleség nem tudta, hogyan kell teherbe esni – mondta az orvos. – Nagyon ritka, hogy egy pár az efféle általános ismeretekkel sem rendelkezik. Az viszont nem annyira ritka, hogy az embereknek hiányosak vagy tévesek a szexuális ismereteik.”

(Mirror)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top