nlc.hu
Baba

Nagy Ervin családja

Nagy Ervin tündéri fotót posztolt az ikerlányairól

Elzát és Franciskát csak ritkán mutatja meg a sztárpár.

„1 éve futottam Prágából, hogy hazaérjek, mire jönnek! Nem értem oda! Ők viszont ideértek hozzánk a Földre… drágáim… mindeneim…” – írta a poszthoz a színész, melyen a gyermekei láthatók. Nagy Ervin és Borbély Alexandra közös csemetéi elmélyült játék közben lettek lefotózva, a kommentelők pedig elárasztották a házaspárt a gratulációkkal, jókívánságokkal. A szerelmesek ikrei 2022. október 12-én jöttek a világra, és mint kiderült, koraszülöttek voltak. Kattints ide a képért! 

Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Borbély Alexandra és Nagy Ervin (Fotó: Birton Szabolcs)

„Sokkal kevesebb színházi darabban szeretnék részt venni az első három-négy évükben. Az első lányomnál is sokkal kevesebbet vállaltam. Az, hogy este nem vagyok ott, megtöri az idillt, az ember a fürdetésnél azért szeret ott lenni. Megpróbálok legalább 70-80 százalékban ott lenni és nagyon kevés színházi munkát vállalni” – nyilatkozta Borbély Alexandra korábban arra kérdésre, mikor szeretne visszatérni a színpadra.

Kiegyensúlyozott házasság

Bár a színésznő szerint mindketten más személyiségek, és ez megnehezítette az összecsiszolódást, végül mindkettőjüknek sikerült a másikhoz idomulnia.

„Én egy türelmetlen, stresszes, szorongó ember vagyok. Most már kevésbé, hogy hozzámentem egy olyan emberhez, aki nagyon laza. Nyilván közelítenünk kell egymás felé, hogy ne legyenek olyan nagyok a feszültségek. Mindenki olyan embert kap maga mellé, akitől elkezd egyszer csak lelazulni, remélhetőleg, ő meg talán pontosabb lesz egyszer” mesélte Alexandra Tatár Csilla műsorában. Erre a műsorvezető megkérdezte, meghatározta-e a személyiségét, hogy egy „laza csávóhoz” ment feleségül.

 „Lelazultam, de az elején nagyon nehéz volt. Csak aztán az ember felfogja, hogy ő nem lesz más, nem lesz olyan, mint én, én pedig egyszer csak rájövök, hogy nem azért van pont ő mellettem, mert sokkal könnyebb, nyugodtabb és egészségesebb lesz az életem?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top