nlc.hu
Baba
Patkány-harapta csecsemő állapota

Anyaotthonba került a 17 éves anya, akinek a kisbabáját patkányok harapdálták össze

Állítólag órákra hagyták magára a csecsemőt a szülők.
Ócsa

Egy fővárosi anyaotthonba került nagyobbik kislányával az a 17 éves lány, akinek a 6 hónapos kisbabáját patkányok harapták össze Ócsán – számolt be a Tények. A csecsemő a történtek után kórházba került, a gyermeksebészetre szállította a mentő. Antibiotikumot kapott, mert a patkányharapás okozta sebei begyulladtak. 

Az Ócsán élő szülők a Tények szerdai riportjában anyagi segítséget kértek, ez azonban hatalmas felháborodást váltott ki a környéken élők körében. A helyiek azt állítják, hogy a szülők nemcsak pár percre, hanem órákra hagyták magára a csecsemőt, a patkányok ezért tudták ennyire összeharapni a kisgyereket.

Ezt egy közeli rokon is megerősítette. “Nem voltak otthon, amikor az eset megtörtént. Egy perc alatt egy patkány, öt patkány nem tud ilyen kárt tenni egy élőlényben. Ők már a bajra mentek haza, és sokkot kaphattak, átszaladtak a szomszédba”. Elmondása szerint a szomszédban tisztították meg az összeharapott kislány sebeit, szerinte mentőt is alig akartak hívni. “Állítólag az apuka még akkor sem akart hívni. A szomszédasszonynak az unszolására hívtak mentőt” – mesélte felháborodva.

A nyilatkozó rokon szerint az összeharapott csecsemő 26 éves édesapjának három gyermeke van a korábbi kapcsolatából, akiket a nagymama nevel. A rokon szerint az új kapcsolatából született két kislányt is ki kell emelni a családból: “A gyerekeknek az lenne a legjobb, ha állami gondozásban maradnának, vagy nevelőszülőkhöz kerülnének, őnekik meg az lenne a legjobb, ha szépen leülnék a büntetésüket, ami jár nekik, ami történt ezekkel a gyerekkel.”

A rendőrség is nyomoz. Azt vizsgálják, hogyan tudták összeharapni a patkányok a csecsemőt.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top