nlc.hu
Baba
Legritkább lánynevek

Ezeket a lányneveket adják a legritkábban itthon

Az emberek többsége ezeknek a neveknek a létezéséről sem tud, így nem csoda, hogy szinte senki nem nevezi el így a gyerekét.

Tavasz környékén minden évben napvilágot lát az a várva-várt lista, ami magában foglalja az előző év száz leggyakrabban választott babaneveit. Nos, az itt szereplő lánynevek nemhogy nem jutottak még be soha a Top100-ba, de még a közelébe sem kerültek az illusztris rangsornak.

kislány nagyítóval a kezében

Ritka nevet keresel? Megtaláltuk neked!

Hogy mi lehet az oka annak, hogy nagyítóval kell keresgélnünk az alábbi neveket viselő kis- és nagylányokat, nehezen felderíthető. Lehet, hogy a hangzásukkal van a baj, másokat talán némelyik jelentése riaszt el, de az sem kizárt, hogy mindössze arról van szó, hogy a névkeresőben lévő szülők egyszer sem találkoztak velük.

Azoknak, akik különleges, és kimondottan ritka névre vágynak, igazi csemege lesz az alábbi tízes lista, ami amúgy még hosszan folytatható lenne!

Megnézem
Összes kép (10)

Nyitókép: Getty Images – Catherine Falls Commercial

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top