Bárcsak tudtam volna – többet arról, milyen szerepük lehet a vibrátoroknak az ágyban

A vibrátorok, csiklóizgatók, a különböző maszkok, fehérneműk, dildók és egyebek színesíthetik a testiséget, újdonságélményt adhatnak a hosszú távú kapcsolatokban, házasságokban is. Vannak, akik már úgy érkeznek a párkapcsolatokba, hogy használnak ilyeneket – része a szexualitásuknak. Vannak, akik pedig idegenkednek ezektől, sőt, olyan férfiak is akadnak, akik vetélytársat látnak például a vibrátorokban.

Van-e helyük, szerepük a vibrátoroknak, csiklóizgatóknak az életünkben? Titkoljuk vagy elmondjuk a partnernek, ha ilyennel szoktunk önkielégíteni? Hogyan segítheti a szexet bármelyik szexuális játékszer használata? Mi is pontosan az orgazmusgörbe, hogyan képzeljük a szexuális cselekvések folyamatát, és az időt tekintve mennyire gyorsíthatjuk vagy éppen erősíthetjük fel a szexuális gerjedelmet, majd az orgazmust? Ezekről beszélget Sereg Tímea párkapcsolati mediátor és szexológus tanácsadó Allison Annával, aki párkapcsolati és szexuális tanácsadással foglalkozik. 

A podcast kulcsmozzanatai:

01:30 – A kapcsolatban mikor jöhet el a pillanat, amikor szóba kerülnek a szexuális játékok használata

05:07 – Extra fan factor a vibrátor használata, ha pedig valakinek gondja van a merevedésével, lehet, hogy vetélytársnak tekinti a vibrátort

09:45 – Az orgazmusgörbe öt fázisa, mint a legjobb magyarázat arra, mi minden történik szex közben

14:05 – Mi a helyzet a szex utáni pillanatokkal? A férfiak és a nők közötti különbségek hatalmasak lehetnek

17:38 – Az egyedülálló (szingli) nők gyakran használhatnak önkielégítéshez bármilyen játékszert

20:41 – Az a jó, ha a párok együtt választják ki a majdani közös játékaikat, ez igen fontos lehet a kapcsolat szempontjából

24:04 – Pozitív kommunikáció és a sok-sok dicséret minőségibbé teheti a szexuális életet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top