nlc.hu
Család kedvencei

Tóth Veráék karácsonya

Tóth Veráéknál karácsonyozik Gabi új párja is

Ez lesz az énekesnő és férje, Pauli Zoltán első karácsonya házaspárként.

Hagyományokban gazdag az énekesnő és a családja karácsonya. Tóth Vera és Pauli Zoltán már a szentestét megelőző napokban megkezdik az ünneplést, immáron házaspárként. Ráadásul nemcsak a családot látják vendégül, hanem Palkonya lakóit is. Minderről az énekesnő mesélt a hot! magazinnak adott interjúban, amit a Bors szemlézett.

Tóth Vera

Tóth Veráék lesznek idén a vendéglátók – Fotó: Sajtószoba

„Egyik évben kis karácsonyt tartunk, a másik évben pedig nagy karácsonyt. A kicsi abból áll, hogy mi megyünk a családhoz, a nagy pedig abból, hogy hozzánk jönnek a többiek. Idén rajtunk van a sor, mi leszünk a vendéglátók. A húgom a párjával és Hannikával már 23-án lejön hozzánk, de másnap már mennek is tovább, őket pedig váltják a szüleink” – árulta el az ünnepi „forgatókönyvet”. 

Tóth Vera a szentestét kettesben tölti a férjével, aminek nagyon örül, mert így lesz idejük arra, hogy egymással foglalkozzanak, kicsit meghittebb hangulatban.

Elmondása szerint a családon kívül a falubéliekre is gondolnak karácsonykor: „Palkonyán, a templomban tartunk nekik egy ingyenes karácsonyi koncertet, ami után meghívunk mindenkit az udvarunkba: főzünk egy hatalmas kondér töltött káposztát, és eszünk-iszunk, mulatunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top