nlc.hu
Meghitt percek

Janza Katáék karácsonya

Janza Kata: „Nálunk a karácsony olyan, mint egy békés tatárjárás”

Egyáltalán nem szokványosan zajlik az ünnep a színésznő családjában.

Janza Kata nagyon sokat dolgozik decemberben. Amikor épp nem az Operettszínházban játszik, akkor a barátnőjével, Polyák Lillával lép fel valamelyik vidéki helyszínen. Jelenleg ugyanis közösen turnéznak az országban: az élő zenekaros koncerteken karácsonyi slágereket és lírai dalokat énekelnek. “Ezért idén is a volt férjemre, Lacira  (a balett-táncos Kővári László – szerk.) és a fiamra, Samura (aki a Kővári Lászlóval való második házasságából született – szerk.) maradt a házunk feldíszítése. Ők ezt minden évben nagy örömmel teszik, mert imádják a karácsony hangulatát” – mesélte a Meglepetés magazinnak adott interjúban a színésznő.

Janza Kata

Janza Katáék otthonát a fia és a színésznő második exférje díszíti fel – Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ami a karácsonyi menüt illeti, a 16 és fél éves Samu elárulta, hogy az édesanyja húslevese, a kókuszos tekercse és a habcsókos Pavlova-tortája verhetetlen.

Janza Katáék ugyan mozaikcsaládban élnek, de – elmondása szerint – nagy szeretet, összetartás és szövetség van közöttük. Erre a karácsony is jó példa, hiszen az ünnepi asztal körül nemcsak családtagok, távoli rokonok, barátok és jelenlegi szerelmek tűnnek fel, hanem régi szerelmek, exférjek is. A színésznő ugyanis nemcsak a volt férjeivel van baráti kapcsolatban, hanem az ő mostani párjaikkal és régebbi exeikkel is.

Nálunk a karácsony olyan, mint egy békés tatárjárás. (…) Mindenki jóban van egymással, hatalmas a szeretet. A 25 éves lányom, Janka is hazajön karácsonyra. Ő jelenleg a marosvásárhelyi színművészeti egyetemen tanul Erdélyben” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top