nlc.hu
Meghitt percek

Rúzsa Magdi ikrei a Mikulással

Tündériek Rúzsa Magdi ikrei, ahogy felsorakoznak a Mikulás előtt

Hihetetlen, hogy megnőttek a csöppségek!

Rúzsa Magdi friss fotókat mutatott a hármas ikreiről, akik érdeklődve figyelték a Mikulás érkezését. Lujza, Keve és Zalán – akik tavaly februárban jöttek világra – nagy izgatottsággal fogadta a Fehér Szakállút, erről a különleges pillanatról egy képet is közzétett az énekesnő.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi egy kis betekintést engedett családja életébe az adventi időszakban – Fotó: MTI/Lakatos Péter

Volt nálunk a MIKÁS! (ahogy a gyerekek mondják) Majdnem elsírtam magam, olyan szép volt ez a nem várt gesztus. (Már tudom miért utazom mindig szerencsésen a koncertekre. Mert a Mikás ül a volánnál Ferenc jelmezben!” – írta posztjában Rúzsa Magdi, felfedve, ki bújt Mikulás-ruhába.

Az énekesnő még arról is mutatott fotót, hogy a kicsik a karácsonyi süti készítésében is segítettek neki.

Rúzsa Magdi pár hete arról mesélt, hogy ugyan az ikrei már túl vannak az első karácsonyon, igaz, akkor még nem értettek belőle sokat, de reméli, idén már jobban át tudja nekik adni azt a hangulatot, amit ő átélt kislányként. “Amikor közeledik a karácsony, mindig úrrá lesz rajtam ez a tűkön ülős érzés, magával ragad az ünnep hangulata, és amióta édesanya vagyok, egyre inkább azt az adventi idillt szeretném átadni a gyermekeimnek, amit én is átéltem kislánykéntmondta a Meglepetés magazinnak az énekesnő, aki szerint idén még varázslatosabb élmény lesz számukra az ünnep. – Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak szólni hozzá. Engem minden mosolyuk, rácsodálkozásuk feltölt. Alig várom, hogy lássam a csillogó szemüket! Fokozatosan próbálom nekik megteremteni az ünnep hangulatát: illatokkal, zenékkel. Bevallom, már most énekelek nekik karácsonyi dalokat, mert nagyon szépek, és némelyiknek a szövege is olyan, hogy bármilyen időszakban megállja a helyét. Szép lassan kezdjük őket megismertetni a karácsony történetével is. A férjemmel éppen nemrég beszéltünk róla, lehet, hogy most még csak kevesebbet értenek belőle, de azt gondoljuk, hogy ezeket így is elraktározzák valahova a kis fejükbe, lelkükbe.”

Rúzsa Magdi most minden percet, amit lehet, gyerekeivel szeretne tölteni. Szerencsére csodás csapat van mellette, mindkét nagymama szívesen segít, hogy az édesanya kívánsága teljesüljön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top