nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi a karácsonyról

Rúzsa Magdi alig várja, hogy megmutassa hármas ikreinek az igazi karácsonyi csodát

Szerinte idén már jobban fogják értékelni a kicsik.

Rúzsa Magdi 2022 februárjában adott életet hármas ikreinek. Habár tavaly már túl voltak az első karácsonyon, a picik természetesen akkor sokat még nem értettek belőle, éppen ezért izgatottan várja az énekesnő az adventi időszakot. Reméli, idén már jobban át tudja nekik adni azt a hangulatot, amit ő átélt kislányként.

Rúzsa Magdi

Fotó: Birton Szabolcs

„Amikor közeledik a karácsony, mindig úrrá lesz rajtam ez a tűkön ülős érzés, magával ragad az ünnep hangulata, és amióta édesanya vagyok, egyre inkább azt az adventi idillt szeretném átadni a gyermekeimnek, amit én is átéltem kislányként – mondta a Meglepetés magazinnak az énekesnő, aki szerint idén még varázslatosabb élmény lesz számukra az ünnep. – Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak szólni hozzá. Engem minden mosolyuk, rácsodálkozásuk feltölt. Alig várom, hogy lássam a csillogó szemüket! Fokozatosan próbálom nekik megteremteni az ünnep hangulatát: illatokkal, zenékkel. Bevallom, már most énekelek nekik karácsonyi dalokat, mert nagyon szépek, és némelyiknek a szövege is olyan, hogy bármilyen időszakban megállja a helyét. Szép lassan kezdjük őket megismertetni a karácsony történetével is. A férjemmel éppen nemrég beszéltünk róla, lehet, hogy most még csak kevesebbet értenek belőle, de azt gondoljuk, hogy ezeket így is elraktározzák valahova a kis fejükbe, lelkükbe.”

Magdi hozzátette, most minden percet, amit lehet, gyerekeivel szeretne tölteni. Szerencsére csodás csapat van mellette, mindkét nagymama szívesen segít, hogy az édesanya kívánsága teljesüljön.

„Tudom, hogy ezek a napok soha nem jönnek vissza, úgyhogy szeretnék minél több közös élményt gyűjteni. Nagyon vágytam rájuk, és most, hogy itt vannak, egyetlen percet sem akarok elvesztegetni. A férjem ebben a tekintetben ugyanolyan, mint én. Nem mondjuk, hogy nem fárasztó, de imádunk a gyerekeinkkel lenni.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top