Trend

NIVEA Sun Bõrfeszesítõ Naptej

Egyre több hölgy fordít figyelmet bõre feszességére. Az év napos hónapjaiban ez különösen fontos, mert az UV-sugarak jelentõs mértékben felelõsek a fiatalon rugalmatlanná váló bõrért.

Az UVA- és UVB-sugarak ugyanis kiszárítják a bőr felszínét, ezzel jelentősen csökkentve a bőr felső rétegének nedvességtartalmát, ez pedig vezető szerepet játszik a bőr rugalmasságának elvesztésében. Emellett korunk nappali fényviszonyai közepette a nap hosszúhullámú UVA-sugarai egész évben fenntartják az enzimek képződését, amelyek közvetlenül támadják az alsó bőrrétegnek a bőr feszességéért felelős kollagén rostjait.





Erre a problémára nyújt megoldást az új NIVEA Sun Bőrfeszesítő Naptej 15-ös fényvédő faktorral, mely hatékony védelmet nyújt a leégés ellen, ugyanakkor egyedülálló aktív bioszacharid összetételével megőrzi a bőr rugalmasságát és feszességét. A termék az Ausztrál Szabvány szerinti UV-stabil, 90%-os UV-szűrésű UVA + UVB-szűrő rendszerrel és E-vitamin védelemmel ellátott.







A bőrfeszesség megóvó, vízálló naptej

• megbízható védelmet nyújt a leégés ellen a napérzékeny és a még fehér bőr számára,
• meggátolja a kollagéneket elpusztító enzimek képződését,
• javítja a bőr rugalmasságát és növeli a bőr struktúrájának feszességét,
• minimalizálja az UVA-sugárzás okozta napallergia kockázatát,
• megvédi a bőrt a szabad gyököktől.

A naptejet legalább 20-30 perccel a napozás előtt használd: kis, körkörös mozdulatokkal kenjen be vele a partnered. Fürdés után újra kenjétek be magatokat! Rendszeres használat mellett a naptej megóvja bőröd feszességét és javítja rugalmasságát a tűző napon is.

Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát hatóanyagokat tartalmaz.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top