Család

Harmadikra fiút szült Jennifer Garner

Ahogy azt korábban megjósolták, javult a nemek aránya a Garner-Affleck családban: harmadikra fiúnak örülhetnek.
A szülés előtt néhány nappal
A szülés előtt néhány nappal
Fotó: dailymail.co.uk

Világra jött a hatéves Violet és a hároméves Seraphina öcsikéje. A nevét egyelőre nem közölték, csak annyit tudni, hogy a szülők nővérkéire bízták a választást, akik édesanyjuk egy korábbi nyilatkozata alapján leginkább Disney-mesehősök nevei közül válogattak.

Nyilván az egész család izgatott, és – az apukával, Ben Affleckkel az élen – nagyon örülnek a kisfiúnak, annak ellenére, hogy az utolsó időszakra igencsak méretes pocakot növesztett 39 éves színésznő a kicsi nemével kapcsolatban korábban őszintén így nyilatkozott: „olyan furcsa lenne egy fiú”, persze hozzátéve azt is, hogy „klassz és más” élmény lenne.

Az új családtag érkezéséről egyébként még augusztusban adtak hírt, és bár akkor nem árulták el, hogy fiú vagy lány lesz-e a legkisebb testvérke, később kiszivárgott az információ. A hét éve esküdött színész-házaspár harmadik gyermeke Santa Monicában látta meg a napvilágot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top