Család

A Facebookon szégyenítette meg szemtelen lányát az anya

Igazi, 21. századi büntetést eszelt ki egy anya, hogy megleckéztesse nagyszájú kamaszlányát.
Nyilvános megszégyenítés
Nyilvános megszégyenítés

Egy amerikai anya, Denise Abbott megelégelte, hogy 13 éves lánya, Ava szemtelenül, tiszteletlenül viselkedik vele, és arra figyelmeztette, hogy amennyiben nem fogja vissza magát, szigorúan megbünteti. A kiskamaszra azonban ez sem hatott, ezért Denise úgy döntött, akcióba lép.

Bejelentkezett lánya Facebook-oldalára és a profil- valamint a borítóképét lecserélte egy általa készített képre, melyen a kislány száját egy X takarja, alatta pedig a következő szöveg olvasható: „Nem tudom, hogy kell tartani a számat, ezért nem használhatom sem a Facebookot, sem pedig a telefonomat.”

Az ügyet pár óra alatt felkapta a média, az anya azóta több újságnak és tévécsatornának is nyilatkozott. „Ha nem képes tisztelettel beszélni velem, nem beszélhet senki mással sem” – magyarázta a WKYC TV-nek adott interjújában Denise.

Az asszonyt rengetegen kritizálják, mondván, hogy túlságosan súlyosan büntette meg érzékeny korban lévő lányát, hiszen épp a barátai előtt szégyenítette meg, akiknek egy kiskamasz a leginkább meg akar felelni. Mások szerint viszont jogos és találó volt a büntetés, és a lány ebből igenis tanul majd. 

Nektek mi a véleményetek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top