Család

Elkelt a 390 kilós menyasszony

A súlyosan elhízott brit pár hatalmas csokoládézabálással ünnepelte házasságkötését.
Szép, nagy pár
A hitvesi csók

A hétvégén Angliában egybekelt a világ egyik legkövérebb párja, a 390 kilós Sharon Hill és 255 kilós vőlegénye, Flabby Andrew.

Az esküvő témája a csokoládé volt: már a koszorúslányok is olyan árnyalatú lila ruhát viseltek, mint a Cadbury’s csokoládé papírja. Az ünnepi ebéden a pár és a 80 meghívott vendég egyebek mellett csokoládés sertéssültet és csokifondüt fogyasztott, a tortát pedig dupla csokoládéréteggel vonták be.

Az újdonsült feleség, Sharon a sajtónak úgy nyilatkozott, az esküvő napja maga volt a valóra vált álom, párjával pedig mindketten nagyon büszkék hatalmas testükre: „Miért gondolják az emberek, hogy egy menyasszonynak mindenképp soványnak kell lennie? Szeretem, ahogy kinézek, és az esküvői fotók bizonyítják, hogy gyönyörű pár vagyunk. Az esküvőnk a nagy méretű szépség ünnepe volt.”

Hamarosan egyébként a tengerentúlon is sor kerül majd egy hasonló „ünnepre”, ugyanis – a brit aránál ugyan 30 kilóval könnyebb, de szorgalmasan hízó – Suzanne Eman is hamarosan férjhez megy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top