Család

Ha szül, rögtön milliókat nyer a lottón

Szerencsét hoznak a gyerekek egy norvég családban: három testvér, három lottónyeremény.
Szerencsés család

Szerencsés család

Forrás: vg.no 

Hege Jeanette Oksnes 2006-ban egy nappal azután adott életet az első gyermekének, hogy az édesapja 4 200 000 koronát (kb. 161 millió forintot) nyert a lottón. A család ekkor még véletlennek hitte a dolgot, ám amikor a fiatal nő a második gyermekét várta, maga töltött ki egy lottószelvényt, amivel a szülését megelőzőt napon 8 200 000 koronát (315 millió forintot) nyert.

Az asszony nemrégiben életet adott harmadik gyermekének is, ezúttal pedig az öccse lottózott. Már szinte meg sem lepődtek, amikor ő is milliókat nyert. „Ez őrület. Nem is lottózunk olyan gyakran” – jegyezte meg a családanya egy brit lapnak nyilatkozva.

A család egyébként nem szórja eszelősen a pénzt. Autókat vásároltak és utaztak belőle, de az összeg nagyobbik része a bankban várja, hogy megtalálják végre álmaik telkét, ahol egy hatalmas házat szeretnének építeni.

Elárulták azt is, hogy ha Hege Jeanette megint teherbe esik, már nem biztos, hogy újra lottóznak majd, mivel úgy érzik, elegendő pénzük van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top