Család

Testépítőbajnok lett az elhagyott feleség

Az anyuka eredetileg csak azért kezdett bele a testépítésbe, hogy megtépázott önbizalmát helyreállítsa. Igencsak jól sikerült.
Lesley Blanchard

Lesley Blanchard

Forrás: dailymail.co.uk

A 37 éves Lesley Blanchard házassága három és fél évvel ezelőtt tönkrement, a nő egyedül maradt két lányával. Az önbizalma romokban hevert, és fogalma sem volt, hogyan is folytassa az életét, amikor összefutott egy régi barátjával, egy edzőterem tulajdonosával. A férfi arra biztatta, hogy ha jobban akarja érezni magát, vágjon bele a testépítésbe.

A nő megfogadta a tanácsot és kemény munkába kezdett az edzőteremben. Hangulatán sokat javított az is, hogy alig két hónap elmúltával a régi ismerőssel egymásba szerettek.

Lesley időközben annyira rákapott a sportra, hogy edzői képesítést szerzett, és ma már párja termében dolgozik személyi edzőként. Emellett hazájában, Nagy-Britanniában több testépítőversenyt is megnyert, a közelmúltban pedig az első világversenyére is benevezett. Jól tette, hiszen a Rómában megrendezett Nemzetközi Testépítő és Fitnesz Bajnokságon rögtön világbajnoki címet szerzett, és a 35 év feletti nők kategóriájában elnyerte a legszebb alakért járó elismerést is.

„Nagyon büszke vagyok rá, különösen mivel csak három és fél éve űzi a sportot” – nyilatkozta egy brit lapnak a párja, akivel már az esküvőt tervezgetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top