Család

Bizarr bocsánatkérés: kivágta a saját nyelvét

Kivágta a nyelvét, annyira megbánta, hogy mindig kiabált a feleségével egy indiai férfi. Nem biztos, hogy ez a legjobb módja a bocsánatkérésnek...

A 32 éves Bunty Verma a feszültségét mindig a feleségén vezette le, és állandóan szidta Hemát. Az asszony ezt több évig tűrte, de aztán a híradások szerint nem bírta tovább, és a kislányukkal együtt elköltözött a háztól.

A tévészerelőként dolgozó férfit annyira bántotta, hogy elhagyta a családja, hogy bánatában fogta és kivágta a nyelvét. Egy levelet is írt a nejének, amelyben őrült tettét azzal magyarázza, hogy a kiabálós szokásának a forrását akarta megszüntetni: nevezetesen a nyelvét. Az elhagyott férfi állítólag több barátjának és szomszédjának elmondta, hogy mire készül, de nem hitték, hogy komolyan gondolja.

Az indiai tévészerelő a megbánás jelképe szeretne lenni, ezt írta a feleségének írt levelében. Szerintünk ez sikerült, de sajnos az nem derült ki, hogy az asszony visszaköltözött-e a néma férjéhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top