Család

40 év után kerültek meg az ellopott szerelmes levelek

Az idős házaspár váratlan ajándékot kapott hetvenedik házassági évfordulójára.

Hazakerültek a levelek

Hazakerültek a levelek

Forrás: dailybulletin.com

A kaliforniai Lloyd és Marian Michaels 1941-ben ismerkedtek meg egymással és 1942 decemberében kötöttek házasságot. Nem sokkal ezután a férj csatlakozott a hadsereghez és a második világháború idején Európában állomásozott. Ebben az időszakban feleségével több száz szerelmes hangvételű levelet váltottak, melyeket a háború után is féltve őrizgettek.

1972-ben azonban betörtek a család birtokára és számos más tárggyal együtt azt a kartondobozt is ellopták, melyben a leveleket tartották. A házaspár lemondott arról, hogy valaha is viszontláthatják a számukra oly értékes leveleket.

Hetvenedik házassági évfordulójuk előtt néhány héttel azonban megcsörrent a telefonjuk: egy idegen férfi kereste őket, azt állítva, hogy véletlenül rábukkant a levelekre, és szeretné azokat visszajuttatni jogos tulajdonosuknak.

A házaspár alig akarta elhinni, amikor újra kezükben tarthatták a negyven éve elveszettnek hitt leveleket. „Hazakerültek ide, ahová tartoznak” – mondta Lloyd egy tévériportban. „Ez egy valódi csoda” – tette hozzá Marion.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top