Család

Gazdag feleséget keres a szendvicsember

Bár eddig nem járt sikerrel, sosem adja fel.

Gazdag feleséget keres a szendvicsemberAz 58 éves Robert Darling immár 12 éve, hetente két napon járja New York utcáit reklámtáblával a testén, melyen azt hirdeti: feleséget keres. A munkanélküli agglegény ráadásul nem éri be akárkivel, ugyanis gazdag nőt szeretne maga mellé. Robertnek saját bevallása szerint sosem volt szerencséje a nőkkel, nem csupán, hogy nem házasodott meg és gyermeke sem született, de igazából még egy tartós kapcsolata sem volt soha életében.

„A legtöbb embertől pozitív visszajelzéseket kapok, azt hiszik, hogy viccelek, de én komolyan gondolom. Társaságra, beszélgetésekre vágyom, szeretnék múzeumba, koncertekre járni, de nincsenek meg az anyagi lehetőségeim, hogy mindezt finanszírozni tudjam. Ezért szeretnék egy gazdag hölgyet, aki gondoskodna rólam. Azt hiszem, megérdemlem” – nyilatkozta a férfi egy róla készült riportban.

Darling ugyanitt leszögezte azt is, hogy sosem adja fel a tervét. „Csupán idő kérdése. Nagyon türelmes vagyok és tudom, hogy nemsokára sikerrel járok.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top