Szabadidő

Újsághirdetésben keres feleséget a milliárdos

Persze nem az apróhirdetés rovatban próbálkozik…

„Ő egy nagyszerű fickó. Hozzámennél?” – virít az Indian Times című lapban az a teljes oldalas hirdetés, melyben egy 69 éves milliárdos, Dinshah Vimadalal keres feleséget.

Az üzletember három évvel ezelőtt egy autóbalesetben veszítette el a feleségét, ám szeretne újra megnősülni. 40 évesnél fiatalabb, karcsú, nem vegetáriánus, angolul beszélő arajelöltet keres, aki elvált ugyan lehet, viszont gyermekei nem lehetnek. Az anyagi helyzete nem mérvadó.

Hozzámennél?
Hozzámennél?

„Én ugyan sokkal idősebb vagyok 40 évesnél, de a szívemben és fizikailag nagyon fiatalnak érzem magam, aktív életet élek, amivel egy 40 feletti nő már nehezen tudna lépést tartani” – vélekedik a milliárdos.

Vimadalal egy rendkívül sikeres utazási céget üzemeltet, amiből szédítő vagyonra tett szert. Egyebek mellett mexikói kastéllyal, motor- és autóflottával, sőt privát repülőgéppel is rendelkezik. A feleségkereső hirdetésért mintegy 5 300 000 forintnak megfelelő összeget  fizetett.  

„Nem adom fel, míg nem találok menyasszonyt. Hiányzik egy társ az életemből” – nyilatkozta egy indiai lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top