Család

8 hónapos terhesen a trapézon gyakorolt a kismama – képek

Elképesztő, az egyszer biztos.

A súlyemelő, a balerina és a rúdtáncos kismama után most egy újabb várandós nő állt a nyilvánosság elé, aki úgy véli, a terhesség idején sem kell feladnunk azt, amit a legjobban szeretünk csinálni. Még akkor sem, ha az egy kismamától szokatlan dolog és akár veszélyesnek is tűnhet.

A 39 éves Michelle Arvin profi artista, aki a várandóssága 39. hetéig gyakorolt a trapézon. A nagy pocakkal akrobatamutatványokat végző nőről Rachael Shane fotóművész készített képeket.

8 hónapos terhesen a trapézon lóg a kismama - képek

“Rájöttem, hogy ha gyakorlok, ameddig csak tudok, annál boldogabbnak érzem magam és annál egészségesebb maradok” – indokolta Michelle, miért nem tartott szünetet a terhessége hónapjaiban.

A kismama természetesen szakemberek tanácsát is kikérte, ám ők csupán arra figyelmeztették, hogy legyen óvatos, de nem tiltották el az akrobatamutatványoktól. Egyrészt mivel profi sportemberről van szó, másrészt pedig mert a kismamákra a maratoni futás és a búvárkodás jelent csak komoly veszélyt.

8 hónapos terhesen a trapézon lóg a kismama - képek

Ami egészen biztos, hogy ennek a nőnek az élete az artistaság. Nyilvánvalóan vigyázott magára és a magzatára, és profiként képes volt felmérni, hogy mi az, amit bír, és mi az, amit nem. Vagyis szerintünk semmiféle kivetnivaló nincs abban, amit csinált. Igen, akár le is eshetett volna a trapézról. De sajnos bizonyos fokú balesetveszélynek akkor is ki van téve minden kismama, ha nemhogy nem trapézon lóg, de Kim Kardashianre hallgatva akár ki sem teszi a lábát a házból. Mi a jobb? Egy kipárnázott fotelben ücsörgő, ámde búskomor kismama, vagy egy boldog és kiegyensúlyozott nő, aki a babavárás ideje alatt sem adja fel, amit szeret, és amitől az orvosok sem tiltották el?!

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top