Család

Vérfagyasztó helyzetbe került az RTL riportere

Az internetes társkeresőkről akart egy anyagot készíteni a riporternő, arra azonban nem számított, hogy egy szociopatába botlik.

A szőke herceg napjainkban nem fehér lovon, hanem sokszor társkeresős vagy közösségi oldalakon érkezik. De mi történik, ha kiderül, hogy csalóba botlottunk? A kamu regisztrációk számát csak megtippelni lehet, az első találkozóig pedig bárki szédíthet minket bármilyen információval. A Fókusz riportere a társkeresők világáról akart forgatni, de álmában sem gondolta volna, hogy átverés áldozata lesz. A férfiról kiderült, hogy egy 27 éves izraeli színész és modell fotóival regisztrált.

Fotó: Thinkstock
Fotó: Thinkstock

Dr. Balogh Kamilla azt mondja, a történet  nem egyedi, az ilyen felhasználó egocentrikusan és öncélúan elkezd manipulatív tevékenységet folytatni a környezetével. “Emögött egy patológiás személyiségszerkezet húzódik meg – mondta a szakértő. – Erkölcsi érzéke alulműködő, nem igazán tud a társadalmi normákhoz megfelelően alkalmazkodni.”

Előfordul, hogy az ilyen esetek erőszakos cselekedetbe torkollnak. A Tót Kristóf néven regisztrált fiatalember végül sohasem találkozott az RTL Klub riporterével, a randevúkat különböző indokokkal sorra lemondta.

Michael Lewist, a 27 éves izraeli színész-modellt a csatorna munkatársa Németországban érte utol. “Sajnos ez nem az első eset, hogy ilyesmi történik. Ez a negyedik vagy ötödik alkalom, hogy a tudomásomra jut, hogy valaki az én képeimmel csinál egy kamu regisztrációt. De te vagy az első riporter, aki végre kezdett valamit ezzel” – mondta a színész.

A történet részletei kiderülnek a Fókusz riportjából.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top