Család

Kristen Bell kislánya még soha nem látta a Jégvarázst

Bár a mese egyik főszereplője, Anna hercegnő Kristen Bell hangján szólal meg, a színésznő kislánya ezt még nem nézte meg.

“Nem a legnagyobb rajongóm. Nem tudja, miből élek” – árulta el Bell kétéves kislányáról, Lincolnról a US Weekly magazinban.

A csöppség már csak azért sem láthatta a mesét, mivel a szülei egyelőre nem nagyon engedik, hogy tévét nézzen. A színésznő és férje ugyanis ahhoz az ajánláshoz igyekeznek tartani magukat, miszerint a gyerekeknek két és fél éves koruk előtt egyáltalán nem szabad tévét nézniük. “Néhány videót azért már megnézett, pokolian szereti a Snoopyt. De azért próbálkozunk. Abban biztos vagyok, hogy a Jégvarázsból még egyetlen kockát sem látott” – mondta Kristen Bell.

A színésznő egyébként szeretné, hogy Lincoln, illetve a kisebbik lánya, Delta is egy nap megnézzék majd a Jégvarázst, különösen mivel a főszereplőkhöz hasonlóan ők is nővérek. A közös mozizással azonban kivárják a megfelelő időpontot.

Kristen Bell kislánya még soha nem látta a Jégvarázst

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top