Család

Majdnem 10 percig nem lélegzett, aztán visszajött a baba a halálból

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag közel 10 percig nem lélegzett születése után, a most 20 hónapos Lilia remekül van.

A kislány édesanyja elmesélte, egészen hihetetlen volt, amikor azt követően, hogy Lillia közel 10 percen át nem vett levegőt, egyszer csak visszatért a halálból.

Liliát speciális inkubátorba fektették
Liliát speciális inkubátorba fektették

A 32 éves Amy terhessége komplikációk nélkül zajlott, a 17 órás vajúdás után, normál úton adott életet Liliának, aki a szülést követő 9 és fél percen át nem lélegzett. Az ápolónők kétségbeesetten hívták az édesapát, aki rettenetesen aggódott feleségével együtt, hiszen a kislány teljesen fehér volt, és nem mozdult.

Az orvosok átvitték a babát egy másik szobába, magukra hagyva a kétségbeesett szülőket. A közel 10 percig tartó újraélesztést követően Liliát gyakorlatilag a halálból hozták vissza. A baba a következő három napot különleges “hűtött” inkubátorban töltötte annak érdekében, hogy kivédjék az agy sérülését. Ezt követően óvatosan melegítették föl az inkubátort a normál, megszokott hőfokra, amelyben további két napot töltött az újszülött.

A 20 hónapos Lilia és szülei
A 20 hónapos Lilia és szülei

Szerencsére a baba az inkubátorban átvészelte a kritikus időszakot, ma már 20 hónapos, és szülei elmondása szerint köszöni, jól van.

További baba, inkubátor cikkek az NLCafén:

Forrás: Mirror

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top