Család

Vérfürdő az állatkertben

Megölte gondozóját egy szumátrai tigris egy új-zélandi állatkertben. A napokban már történt egy hasonló eset, akkor egy lengyel állatkertben.

Halálra marta gondozóját egy szumátrai tigris Hamilton város állatkertjében. A 43 éves Samantha Kudeweh-t megtámadta az állatkert öt tigrisének egyike. A nő a helyszínen életét vesztette.

Az állatkert megkérte a látogatókat, hagyják el a parkot, melynek kapui csütörtökig zárva maradnak. A hatóságok vizsgálják, hogy történt a tragédia.

We are deeply saddened to confirm the death of a female Hamilton Zoo staff member today after an attack by one of the…

Posted by Hamilton Zoo on Saturday, September 19, 2015

 20 éve volt állatgondozó

Kudeweh több mint húsz éve dolgozott állatgondozóként, az állatkert egyik legrégibb munkatársa volt. A gondozóra támadó állat neve Oz, ő a park egyetlen felnőtt hím tigrise. A látogatók nem voltak veszélyben a baleset idején, minden állat a saját zárt területén maradt.

Hasonló eset a lengyeleknél

Szerdán a lengyelországi Wroclaw állatkertjében ketrectakarítás közben marcangolta halálra gondozóját egy szumátrai tigris.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top