Család

Napi húsz perc edzéssel nyolc hónap alatt visszanyerte a szülés előtti alakját

Nem is akármilyen alakot, mert a sportos ausztrál anya igencsak jó kondiban volt szülés előtt.

A szokásos kifogásokkal – nekem erre nincsen időm, nincs kire bízni a gyerekeket stb. – nehéz lenne fogást találni a 31 éves Anna Strode edzésmódszerén: ikerfiait használta és használja a mai napig súlyzóként a napi összesen húszpercnyi edzéshez, amivel nyolc hónap alatt ismét bomba formába került.

Anna a húszas éveiben depresszióval küzdött, és az orvosa figyelmeztette, hogy elég nagy a kockázata a szülés utáni depresszióra. Többek között ezért is kezdett mozogni, és teljesen biztos abban, hogy a rendszeres testmozgásnak köszönhetően ilyen energikus és boldog anya, még két ikerfiú mellett is.

Kellékek: egy pokróc és két gyerek
Kellékek: egy pokróc és két gyerek

Samuel és Lachie mindig nagyon élvezik, amikor anya bevonja őket az edzésbe, hangos nevetéssel fogadják a 10 kilós súlyzó szerepét. De azt is szívesen bámulják, amikor Anna nem velük, csak mellettük edz. Még egyszer mondjuk: napi húsz percet. Az tényleg mindenkinek belefér.

Kitörések tízkilós gyerekkel: garantált combosodás
Kitörések tízkilós gyerekkel: garantált combosodás

Aki pedig a fáradtságra hivatkozik, az gondolkozzon el azon, hogy a mozgás valójában nem energiát vesz el, de energiával tölt fel minket, testileg és szellemileg egyaránt. Egy próbát és néhányszor húsz percet megér.

A karizmokat se hanyagoljuk
A karizmokat se hanyagoljuk

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top