Család

Egyetlen napig helyettesítette anyut az apuka – kiborult

Amit idáig természetesnek vett feleségétől, azt innentől fogva százszor jobban megbecsüli az apuka, akinek csak egy napra kellett helyettesíteni a gyerekei anyját.

 A 27 éves Brad Kearns, hetente több, mint negyven órát dolgozik, amíg felesége, Sarah, otthon van a hathetes és a kétéves kisfiukkal. A fiatal férfi ez idáig csak annyit látott, hogy kedvese könnyedén és lazán megoldja a gyerekneveléssel járó feladatokat. Ám mikor hirtelen be kellett ugrania a helyére, mindent átértékelt.

Őszinte posztban fakadt ki az apuka, miután egy napig anyukának kellett lennie

 Egy nap Brad sms-t kapott a feleségétől, hogy a mája leállt és kórházba került. A férfinek azonnal a gyerekekhez kellett szaladnia, majd egyedül helytállnia – egy teljes napon át. Az apuka kifakadt.

“Ma nekem kellett az anyukának lennem…

Tudjátok, mikor a feleséged azt mondja, úgy lenne ő az apuka, és te meg azt gondolod, de hát az ugyanaz…”

Őszinte posztban fakadt ki az apuka, miután egy napig anyukának kellett lennie

Így kezdi a posztot az apuka, amit már 13 ezren lájkoltak a Facebookon. Leírja, mennyire nehéz volt boldogulni a hathetes babával, akivel hideg-meleg bújócskához hasonlítja a kommunikációt – vagyis csak a hideg részéhez. Eközben a kétévest is meg kellene etetni, lefoglalni, de közben szalad a lakás, a kisbabát pedig lassan tisztába kellene rakni…

Őszinte posztban fakadt ki az apuka, miután egy napig anyukának kellett lennie

Brad legnagyobb szerencséjére feleségét egy nap után kiengedték a kórházból, és minden mehet a régi kerékvágásban. Vagy mégsem? “Csak azt szeretném, hogy az anyukák tudják, most már értem… És irigylem őket!” – zárja a posztot az apuka.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top