Család

Zseniális megoldással különböztetik meg hármas ikreiket a szülők

Mikor a hármas ikrek megszülettek, a szülők színes körömlakkal különböztették meg őket. Azóta csak egy kicsit változtattak a módszeren.

A hároméves ikerlányok, Ffion, Maddison és Paige Gilbert annyira egyformák, hogy sokszor még a saját szüleiknek is gondot jelent megkülönböztetni őket egymástól. Persze, ha tudjuk, hogy a lányok egypetéjű hármas ikrek, akkor ez nem is annyira meglepő.

Karen és Ian, a lányok büszke szülei a Mirror című brit lapnak elárulták, ez már közvetlenül az ikrek születése után gondot jelentett számukra. “Az etetéskor nagyon fontos volt, hogy tudjuk, melyikük melyik, hogy nehogy valamelyiküknek véletlenül kétszer adjunk. Ezért színes körömlakkokat használtunk.”

Zseniális megoldással különböztetik meg hármas ikreiket a szülők

A módszer most sem változott jelentősen, hogy az ikrek óvodába mentek. Karen azt mondja, a lányok nevének kezdőbetűjéhez állandó színt választottak: így lett Ffion színe a fukszia, Maddisoné a menta és Paige-é a lila (angolul purple). A lányok óvodába indulás előtt a saját színűknek megfelelő hajpántot kapnak, így a nevelők is meg tudják őket különböztetni.

“És ha még ez sem elég, ott a hétéves nagylányunk, Faye, aki valahogy a színkódok nélkül is pontosan tudja, melyik iker melyik.”

Olvass még többet a hármas ikrekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top