Család

Nyilatkozott az Alleeban molesztált kisfiú anyukája

Hosszú interjút adott az Indexnek az Allee vécéjében molesztált kisfiú anyukája, aki a nyilvános és őszinte kommunikációt tartja az egyik lehetséges megelőzésnek.

Nagyon bátran viselkedett az a hatéves kisfiú, akit egy hónapja molesztált az Allee bevásárlóközpont egyik takarítója a vécében. A pedofil takarítót, aki próbaidőn volt egy korábbi, kiskorú ellen elkövetett bűncselekmény miatt, hamar elfogta a rendőrség és el is ítélte. A kisfiú jogász édesanyja az Indexnek adott interjúban elmeséli, mi történt a családdal azalatt az egy hónap alatt.

Nyilatkozott az Allee-ban molesztált kisfiú anyukája

Az interjúból kiderül, hogy a hatéves kisfiút bár megrázta az eset, mégis meg tudta mutatni szüleinek azt a perverz takarítót, aki a bevásárlóközpont nyilvános vécéjében utánament, és csupasz péniszét mutogatta neki. A takarító felettesei ahelyett, hogy intézkedtek volna, inkább áldozathibáztatásba kezdtek, mondván, a szülők nem voltak a kisfiúval a vécén, és az is lehet, hogy hazudik. Az eset után otthon részletesen átbeszélték a kisfiúval a történteket, aki olyan bátor volt, hogy együtt ment el a szüleivel a rendőrségre feljelentést tenni.

Az édesanya szerint ez jót tett a fia önbecsülésének, de nem múlt még el nyom nélkül az eset. A kisfiú az iskolában pár nappal az eset után zaklatottan viselkedett, hamarabb veszett össze a társaival, ezért egy ideig hamarabb viszik haza.

Judit azért állt a nyilvánosság elé az eset után egy hónappal, mert jogászként és anyaként különösen érzékeny a gyermek elleni erőszakra. Úgy véli az ehhez hasonló eseteket többnyire hallgatás és titoktartás leplez, és újabb bűneseteket eredményez. Ezek ellen a nyilvánossággal sokat lehet tenni. Szerinte tudatosítani kell az emberekben hogy egy ilyen eset bárhol, bárkivel és bármikor megtörténhet.

További részletek az Indexen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top