Család

Kvíz: milyen a hozzád illő társ?

Az ellentétek vonzzák egymást – unásig ismételt közhely ez. Rövid távon talán igaz is, de a tartós kapcsolatoknak ritkán jó alapzata. Hosszú távon a legtöbb ember olyan partner mellett tudja elképzelni az életét, akivel hasonlóan gondolkodnak az élet dolgairól. Ha kíváncsi vagy, hozzád milyen társ passzolna leginkább, akkor ezt a kvízt neked ajánljuk.

Van egy barátnőm, aki odavan a mély hangú, mackós, szakállas férfiakért – ilyen volt az összes általam ismert exe. Amikor cirka tíz évvel ezelőtt együtt szingliskedtünk, mindig azt mondta, ő csak egy nagy, szőrös tesztoszteronbomba oldalán tudja elképzelni az életét, aki mellett mindig biztonságban érezhetné magát. És a férje pontosan ilyen: egy csupaszív mackó, aki mindig a társaság középpontja, imád mókázni, nagyokat nevetni, és a tenyerén hordozza a feleségét és a kislányát.

Engem más fából faragtak. Azt szoktam mondani, hogy engem agyban kell felizgatni. Azoktól a pasiktól indulok be, akiknek vág az eszük, olvasottak, megvan a véleményük a világ dolgairól, fanyar a humoruk, és nyitottak a világra. Nem a karót nyelt, öntelt hólyagokra gondolok természetesen, hanem az életszerető kozmopolitákra. Azt hiszem, valami ilyesmi vagyok én is, és igen: hiszek a hasonló a hasonlónak örül elvében. Csak olyan társ mellett tudom elképzelni az életemet, akivel hasonlóan gondolkodunk, hasonló értékeket vallunk, és nagyjából megegyezik a tempónk.
 
És veled mi a helyzet? A most következő kvízből te is megtudhatod, milyen az ideális partner számodra.
 

 

Olvass még párkapcsolat témában az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top