Család

Kvíz: te milyen vagy a párkapcsolatodban?

Érdekes megfigyelni, mit hoz ki egy párkapcsolat az emberekből. Van, aki édes kis tündérré változik, aki a párja minden óhaját lesi, más csábító vadmacska, vagy titokzatos dáma, akit képtelenség megfejteni. Te milyen vagy?

Van egy kolléganőm, elképesztően kemény csaj. Kiváló újságíró, ha kell, rámenős és lerázhatatlan, ha kell, megértő és empatikus. A feladatait mindig véresen komolyan veszi, és mivel kapott már egy-két pofont az élettől, nem szokott kétségbeesni semmilyen problémától. El sem tudtam képzelni, milyen lehet az a férfi, aki ezt az amazont megszelídíti, azt meg főleg nem, hogyan viselkedhet, amikor szerelmes. Aztán amikor egyszer a párja társaságában találkoztam vele, leesett az állam: mintha nem is ugyanazt az embert láttam volna. Csicsergett mint egy kislány, bújt, akár egy kismacska, és folyamatos odaadással csüngött élete párján.

A szerelem hihetetlen dolgokat hoz ki belőlünk, és éppen ez adja az édességét – rosszabb napokon pedig a keserűségét. Ha tudni szeretnéd, te milyen vagy párkapcsolatban, akkor itt az alkalom.
 

 

Olvass még párkapcsolat témában az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top