Család

5 jel, hogy a barátaid utálják a pasidat

A pasid nem jön ki valami jól a barátaiddal, sőt nem is nagyon akarnak együtt lógni vele? Lehet, hogy nem mondják, de titokban ki nem állhatják őt.

1. Mindig csajos este van

Indítványoztad már, hogy jöjjön össze a teljes csapat, de a lányok mindig “csajos estét” javasolnak. Lehet, hogy a “csak csajok” azt jelenti, “ne hozd az idegesítő pasidat“!

2. Ha mégis elviszed, kirekesztve érzed magatokat

Végre sikerül összehozni egy eseményt, ahol a barátaid és a pasid is ott vannak, de hirtelen nem annyira keresik a társaságod, és inkább magadra hagynak téged a barátoddal. Minimum gyanús, nem?

5 jel, hogy a barátaid utálják a pasidat 

3. Nem beszélnek róla

A barátaid mindig megkérdezik, hogy érzed magad, mi volt a munkahelyeden, de a párkapcsolatoddal kapcsolatos kérdéseket valahogy kínosan kerülik. Lehet, hogy még hallani sem akarnak a pasidról

4. Kínos csönd

Ha mégis szóba jön, és elmeséled a romantikus hétvégéteket, a válasz csak kínos csönd, esetleg kényszeredett nevetés vagy néhány kipréselt mondat.

5. Még mindig randitippeket adnak

A barátaid még mindig ajánlgatják a jó fej új kollégát, és jóképű pasikat mutogatnak a mobiljukon? Elég valószínű, hogy valaki mást képzeltek melléd…

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top