Család

Ráuszította kutyáját a hangoskodó gyerekekre egy nő

Ideje fejlesztenie kommunikációs készségét annak a negyvenéves debreceni nőnek, aki azért uszította rá kaukázusi kutyáját a gyerekekre, mert azok az utcán bicikliztek. Egy kisgyereket sikerült combon harapnia a nagy kutyának.

Kedden délután gyerekek bicikliztek Hajdúsámson egyik utcájában, ám egy ott lakó nőt zavart a srácok hangoskodása, ezért láncon tartott kaukázusi juhászkutyájával kiment az utcára, majd a kutyát a láncról elengedte. A gyerekek elszaladtak, ám a kutya az egyiküket utolérte, a combjába harapott, majd bevonszolta egy bokor alá.

Így támad egy kaukázusi juhász:

A negyvenéves nő csak ekkor lépett közbe, és rángatta le a támadó kutyát a kisgyerekről. A kisfiú könnyebben sérült, így sikerült hazaszaladnia, édesapja pedig hívta a rendőrséget.

A rendőrök sikeresen azonosították a kutya gazdáját, aki beismerő vallomást tett, és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top