Család

Megható ajándék: újra hallhatta elhunyt fia szívdobbanását a menyasszony

Hátborzongatóan gyönyörű ajándékkal lepte meg jövendőbelijét a vőlegény az esküvőjükön. Ilyen megindító történettel ritkán találkozunk, lehet is készíteni a zsebkendőket.

Nap mint nap rengeteg megindító történet köszön szembe az interneten. Mi sem tudjuk megállni könnyek nélkül, amikor cikket írunk a kislányról, akinek utolsó kívánsága volt, hogy kaphasson egy kiscicát, vagy az idős párról, akik 58 év házasság után egymás kezét szorongatva lépték át a túlvilág küszöbét. Nos, a most következő sztori is olyan, ami rendesen próbára tette a könnycsatornáinkat.

A történet főszereplője a 40 éves Becky Turney, aki nyilván sejtette, hogy az esküvője az élete egyik legemlékezetesebb napja lesz. Arról viszont fogalma sem volt, hogy leendő férje milyen csodálatos ajándékkal fogja meglepni őt a nagy napon.

A történet előzménye, hogy Becky két évvel ezelőtt a legborzalmasabb dolgon ment keresztül, ami szülővel megtörténhet: tragikus hirtelenséggel elvesztette 19 éves fiát, Tristont. A fiatalembernek öt ember köszönheti az életét – ők kapták meg ugyanis a létfontosságú szerveit. Becky és Kelly esküvőjén egy széket szimbolikusan üresen hagytak az asszony elhunyt gyermekének emléke előtt tisztelegve.

Aztán a szertartás egy pontján váratlan dolog történt. A leendő férj egyszer csak megállította a ceremóniát, és megindító szavakkal szólt Tristonról, aki sajnos már nem lehet ott édesanyja nagy napján. Viszont eljött helyette valaki más, akinek a jelenléte életre szóló ajándékot jelentett Beckynek. Ekkor lépett színre Jacob Kilby, az a fiatalember, aki Triston szívét kapta, és akit vőfélynek kért fel a vőlegény.

“Abban a pillanatban elvesztem. Ha a sógorom nem fogta volna a kezem, biztos, hogy összeesek” – emlékezett vissza a csodálatos pillanatra Becky. És a megható percet sikerült is megörökítenie az esküvői fotósnak.

Az asszony könnyek között ölelte magához Jacobot. “Életem legcsodálatosabb pillanata volt. Átöleltem, és elmondtam neki, hogy ez a legcsodálatosabb ajándék, amit valaha kaptam” –mondta a Mirrornak.

És a legjobb rész ezután következett: a meglepetés kiötlői egy sztetoszkóppal is készültek, így Becky újra hallhatta Triston szívverését – immár egy másik testben.

“Nagyon megindító volt újra hallani a fiam szívét. Annyira hevesen vert” – emlékezett vissza a legszebb percre az asszony.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top