Család

Megható ajándékokat hagyott kislányának a rákos anya

A rákban haldokló anya lányának elkövetkezendő 17 születésnapjára készült ajándékkal.

A 40 éves Elisa Girotto tavaly augusztus 21-én adott életet kislányának, Annának. Ugyanazon a napon tudta meg, hogy mellrákja van.

Egy hónappal azután, hogy kiderült, a betegségből valószínűleg már nem fog felgyógyulni, összeházasodott kislánya édesapjával. 

A család csupán egyetlen karácsonyt és a kislányuk első születésnapját ünnepelhette meg együtt. Elisa azonban gondoskodott arról, hogy Anna minden évben kapjon tőle ajándékot, egészen 18 éves koráig.

Az anya játékokat, babákat és könyveket vásárolt lánya első néhány évére. A 13. születésnapjára megvette neki az első ékszerét, a 14.-re pedig egy naplót. A 18. születésnapjára egy földgömböt csomagolt be, melyen megjelölte azokat a helyeket, ahová szeretné, ha Anna elutazna majd.

Elisa a férjének is hagyott meglepetéseket: leveleket írt, melyeket a lakásuk különböző pontjaira rejtett el. Az asszony a múlt héten veszítette el a halálos kórral folytatott küzdelmét.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top