nlc.hu
Család

Gyászolt, ezért kifizette egy idegen tortáját

Kifizette egy idegen tortáját, hogy így ünnepelje meg elhunyt fia születésnapját

A torta mellé néhány sort is írt az indianai nő, a kedves és megható gesztusnak pedig nagy visszhangja lett online.

Amikor Carolyn Mick elindult, hogy átvegye a helyi sütiboltban a rendelt tortáját az indianai Plainfieldben, meglepődve tapasztalta, hogy valaki már kifizette azt. A torta mellé járt egy kis üzenet az, amit úgy írtak alá, hogy „Toni, Tyler mamája”. A rövid üzenetben pedig Toni azt írta, hogy a fia pont öt éve hunyt el, és az emlékére fizette ki valaki más születésnapi tortáját – írja a Fox News.

Cukrászdai választék. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Cukrászdai választék. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Ma van a fiam 35. születésnapja, de ő már öt éve a mennyben van. Az emlékére vettem neked ezt a tortát. Fogyaszd egészséggel, remélem, jó emlékek kötődnek majd hozzá és öleld meg a szeretteidet és a gyermekeidet szorosan. A fiam nagyon szerette a tortát

– szólt a megható üzenet. Mick az üzenetet megosztotta egy Facebook-csoportban, és rengeteg ember reagált rá, sokan hatódtak meg a szép gesztust látva. Többen is írták, hogy milyen szép módja ez egy szeretett személy emléke életben tartásának.

Születésnapi tortákról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top