Család

Megható módon emlékezett meg halva született gyermekéről az anya

Kifizette egy idegen kisfiú egyéves születésnapi tortáját egy floridai nő, aki így szeretett volna megemlékezni gyermekéről. A kisbaba egy éve halva született.

Nem mindennapi kéréssel lépett oda egy floridai cukrászda eladójához. Azt kérdezte, hogy van-e olyan tortájuk, amit majd a hétvégén fognak átvenni és még nincs kifizetve. Nick DeClemente először nem értette a kérdést, majd visszakérdezett, hogy konkrétan gondol-e valakire, de meglepetésére nemleges választ kapott.

„Azt mondta, nem, és hogy névtelenül szeretné kifizetni egy idegen kisgyerek tortáját” – írta DeClemente Facebook-posztjában.

forrás: pixabay

Ezután a nő sírva fakadt, majd elmesélte szomorú történetét az eladónak: egy éve kisbabája halva született, és úgy szeretne tisztelegni az emléke előtt, hogy kifizeti egy másik egyéves kisgyerek születésnapi tortáját.

„Egy percre teljesen elállt a szavam a döbbenettől” – mondta DeClemente a Fox News-nak. Majd a cukrászda munkatársa a már elkészült torták közül kiválasztotta egy David nevű kisfiú egyéves születésnapjára készült 20 szeletes, Szezám utcás tortáját, ami 33 dollárba került. A gyászoló anya megköszönte, és örömmel fizette ki a tortát.

„Remélem, hogy a hölgy megtalálja majd békéjét” – reménykedett DeClemente, aki elmondta a nőnek, hogy jobbá tette a napját. „Különösen azért, mert hamarosan nekem is kisfiam születik.”

A leendő apuka azt mondta, sosem tudta meg a nő nevét, de reméli, hogy egyszer majd újra találkoznak, és akkor megmutathatja neki, milyen csodás dolgokat gondolnak az emberek arról, amit tett. „Úgy érzem, ez gyönyörű példája annak, milyen erősek is a nők.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top