Gasztro

Iszonyúan elrontotta a cukrász a kislány születésnapi tortáját, de az anyuka óriásit mentett

Melin Jones óriásit mentett kislánya születésnapján.

Egy születésnapi buli nagy stressz egy anyukának, hiszen mindennek tökéletesen kell sikerülni a gyerkőc nagy napján. Melinnel sem volt ez másképp, aki kislányának, Liznek rendelt egy születésnapi tortát, amelyre a Happy Birthday Lizard! (Boldog születésnapot, Lizard!) feliratot kérte, ugyanis ez a kislányuk beceneve.

A cukrász fel is vette a rendelést, nem kérdezett vissza, de amikor Melin a tortáért ment, kisebb sokkot kapott, ugyanis a nagy születésnapi tortán nem a lányuk neve szerepelt, hanem – mivel a cukrász félreértette a nevet – a Happy Birthday Loser! (Boldog születésnapot, vesztes!) felirat.

Az anyuka, mint mondja, ma már nagyon jót nevet a történteken, de akkor nem volt túl boldog a helyzettől. Mentésként beszerzett egy másik tortát, amelyen már a Győztes vagy felirat szerepel.

Nagyon cuki a sztori, a kislány közös fotója a tortájával pedig bejárta a netet, több mint 19 ezren meg is osztották a Facebookon. Nem csoda, a kis Liz arca a vesztes feliratú tortával önmagáért beszél!

via

(Nyitókép: illusztráció, Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top