Család

Szeretőket tartanak, ettől működik a házasságuk

A poliamor házaspár tagjai másokkal is szexelnek, ám az ő kapcsolatukat ez csak erősebbé teszi.

Laura és Mike Leonard három évvel ezelőtt házasodtak össze. Azóta mindkettejüknek volt több mint tíz különböző szexuális partnere és azt mondják, ez csak még erősebbé tette a házasságukat. Laurának jelenleg is van egy női és egy férfi szeretője, Mike pedig mindenhol szexuális partnereket keres, ahol csak teheti. Tapasztalataikat aztán mindig megbeszélik egymással.

A poliamor házaspárnak van egy ötéves fia, az ő érdekében pedig a házasságon kívüli kapcsolataikat szigorúan a családi otthonon kívül bonyolítják le.

A 28 éves feleség azt mondja, a randizás mindig is az élete része volt, ezért lett poliamor. A mai napig is havonta legalább 2-4 randevúja van.

 Poliamoria, magyarul többszerelműség kettőnél több személy közötti intim kapcsolat egyidejű gyakorlata, kívánsága vagy elfogadása, melyről minden szereplőjének tudomása van és amelyhez hozzájárul. (Wikipédia)

„Attól, hogy másokkal is szexelünk, nem csaljuk meg egymást, csupán mindkettőnknek egynél több szexuális partnerre van szüksége ahhoz, hogy kielégítsük az igényeinket” – magyarázta Laura.

Azt mondják, ők így boldogok, egyébként pedig normálisan élnek, mindketten dolgoznak, és hiteleket fizetnek, ahogy sokan mások is.

„A poliamoria nem való mindenkinek, de sok ember önmaga lenne, ha felismerné, hogy egy személy nem tud neki mindent megadni, amire szüksége van” – véli Laura.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top