Család

Feljelenti a szexet imitáló ápolókat az idős nő családja

A család sérelemdíjat is követel a volt munkavállalóktól, akik állítólag mostanáig sem kértek bocsánatot.

Feljelentést tesz annak az idős gondozott nőnek a családja, aki mellett szexpózokat imitáltak az ápolók. Ezt a nő és családja jogi képviselője közölte a Szabad Péccsel.

Az ügyvéd tájékoztatása szerint a család sérelemdíjat vár – egyelőre peren kívül – az ápolóktól, ám ha ez eredménytelen lesz, polgári peres útra terelik a követelést.

A jog képviselő hozzátette, az otthon korábbi ígéretével ellentétben eddig semmilyen formában nem kért bocsánatot egyik volt munkavállaló sem. Gyuró Anikó, az otthon vezetője azt mondta, az intézmény nevében ő maga kért bocsánatot január 14-én, ám hogy a volt dolgozók ezt mikor teszik meg, az az ő felelősségük.

Mint azt megírtuk, a pécsi Malomvölgy Szeretetotthonban jó poénnak gondolták az ápolók, ha egy idős, magatehetetlenül fekvő beteg mellett szexpózokat imitálnak, és azt feltöltik a közösségi médiába. A három ápolót azonnal kirúgták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top