Család

Virágos jókedv a náthaszezon alatt is? (X)

Fiam izgatottan várta a 14. születésnapját, nemcsak a beígért bicikli miatt, hanem mert megengedtük neki, hogy Peti barátjával elmehessen egy kisebb túrára a Velencei-tó körül. Csak egy feltételünk volt: addigra ki kell gyógyulnia a náthából…

Nagy változások, kis védekezőképesség

Az ősz csupa izgalmakkal indult: Kamilla, a hétéves kislányom iskolás lett, Csongi, a kamasz fiam pedig gimnazista. Mindkettőjük életében nagy változás volt ez, hiszen a megszokott környezetnek, régi barátságoknak kellett búcsút inteniük, és egészen más kihívásokra kellett felkészülniük, mint eddig. Mindketten remekül állták a sarat, sőt kifejezetten élvezték is, hogy már ilyen „nagyok”, de tudat alatt valahol meg is viselte őket a váltás. Legalábbis szerintem ennek volt köszönhető, hogy Kamilla alig gyógyult ki az egyik megfázásból, azonnal bele is esett a másikba.

Egy egzotikus segítség

Aggodalmamat nem csillapította, hogy Csongi is ágynak esett, ezért a hétvégi biciklizés feltétele a gyógyulása volt. Nagyon fájt a szívem, hogy esetleg nem jön össze a várva várt szülinapi túra, ezért mindent bevetettünk: a jó öreg infralámpát, az erőlevest, az ágymeleget. Peti anyukája pedig ajánlott egy gyógyszertárban recept nélkül kapható gyógyszert, a Kaloba® belsőleges oldatos cseppeket, amelynek hatóanyaga a dél-afrikai muskátligyökér kivonatából készül. A Kaloba ®-t rendszeresen alkalmazza Petinél a felső légúti fertőzések, többek között a közönséges megfázás tüneteinek enyhítésére, mint a torokfájás, köhögés, orrdugulás, orrfolyás.

Virágot a virágnak

Hosszas tanácskozás után végül elengedtük Csongit a túrára, mivel tünetei enyhülése után már harmadik napja szedte a Kaloba®-t. Mivel a gyógyszer már 6 éves kortól adható, Kamillának naponta háromszor 20 cseppet adtunk belőle. Nagyon megragadta a fantáziáját, hogy nemcsak az ő neve egy virágé, hanem még a náthájára is egy másik virág gyökeréből készült gyógyszert szed. Reméljük, most már a kedvünk is virágos lesz, csak enyhüljön a megfázás!

www.schwabehungary.hu

 

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát,
gyógyszerészét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top