Család

A lángoktól mentette meg családját a négyéves Marci

Egy háromgyerekes család háza kiégett Heves megyében, de szerencsére senki sem sérült meg, mert a négyéves gyerek időben szólt az édesanyjának.

Rejtélyes tűz keletkezett egy családi házban a Heves megyei Zaránkon. A tűz a gyerekszobából indult, majd a lángok szinte lakhatatlanná tették az ingatlant.

A háromgyerekes Tímea azt mesélte a Borsnak, hogy a négyéves fia kétségbeesetten mutatta neki a gyerekszobában a lángokat. A legnagyobb, 11 éves fiú kivitte a testvéreit a házból, Tímea pedig megpróbálta eloltani a lángokat.

A tűz azonban egyre nagyobb lett, rövid idő után már be sem tudott menni a vízzel. Rögtön hívta a párját, aki perceken belül odarohant, és egy porral oltóval esett neki a lángoknak.

Aztán egy slaggal folytatták az oltást, és mire a tűzoltók kiértek, már kialudt a tűz. A ház azonban lakhatatlan, a család Tímea anyósánál húzza meg magát, amíg rendbe nem hozzák.

A kis Marcinak köszönhetően senki sem sérült meg, édesanyja szerint, ha a gyerek nem szól, nem is tudja mikor vette volna észre a lángokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top