nlc.hu
Család

Lánykérés a lángoló családi ház előtt

Lángoló házuk előtt kérte meg barátnője kezét

Majdnem tragédia lett a vége, a férfi hirtelen kezébe vette az irányítást, szó szerint.
Lánykérés a lángoló ház előtt

A világ alighanem legfurcsább lánykérését nézték végig egy észak-karolinai kisváros lakói: egy férfi egy lángoló családi ház előtt kérte meg a barátnője kezét. Úgy, hogy a háttérben éppen összeomló épület az övék volt.

Sean Matthews és Kellie Stanley majdnem pont egy éve költöztek össze. Nagyon komolyan vették: a férfi saját maga építette a házat, amelyet aztán birtokba vettek, hogy ott éljék le az életüket. Minden nagyszerűen ment, Sean pedig, mivel az összeköltözés nagyobb horderejű esemény volt, mint amikor megismerkedtek, úgy döntött, pont a ház elkészülte után egy évvel kéri meg a lány kezét. Közeledett is az időpont, ám közbeszólt a sors. Épp vacsorázni mentek, amikor a ház automatikus riasztórendszere értesítette őket, hogy baj van. Tíz percre voltak az otthonuktól, rohantak haza, már az úton látták a füstöt, a házhoz érve pedig végignézték, ahogy a szomszédok megpróbálják megmenteni az otthonukat, sikertelenül. A gázvezetéket szerencsére elzárták, és a kutyájuk is megmenekült, tragédia tehát nem történt, a tűz nem követelt áldozatot.

Sean tudta, hogy ez az utolsó alkalom, hogy közös házuk közelében legyenek, így amikor a tűzoltók beengedték őket a romok közé, hogy mentsék, ami menthető, hatalmas megkönnyebbüléssel vette észre, hogy a jegygyűrű megúszta, azt ugyanis egy tűzálló széfben tartotta. Minden más elpusztult. A férfi maga köré hívta a szomszédságot, megköszönt nekik mindent, majd egy ponton letérdelt és megkérte Kellie kezét, aki persze igent mondott. Úgy érezte, muszáj megfordítania a gyászos hangulatot. Most egy barátjuknál tervezik a jövőt, később hotelbe költöznek, aztán elkezdik helyrehozni a házukat, pontosabban újraépíteni a nulláról.

Senki nem tudja, mit mondjon nekik: hogy sajnálom, vagy hogy gratulálok. Egyébként maguk sem tudják eldönteni, melyik érzés az erősebb. 

A tűz oka egyelőre nem ismert, az biztos, hogy véletlen balesetről van szó. Az viszont biztos, hogy a tűzjelzők nem működtek megfelelően, ha tehát álmukban gyullad rájuk a ház, alighanem odavesznek.

Forrás: Metro

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top