Aktuális

Miskolci társasháztűz: kórházba került egy várandós nő és egy gyermek is

Közel harminc embert kellett kimenekíteni egy miskolci társasházból, ahol lángok csaptak fel csütörtök délelőtt. Többeket – köztük egy gyermeket és egy várandós nőt – füstmérgezés miatt kellett kórházba szállítani.

Huszonnyolc embert menekítettek ki egy égő társasházból Miskolcon csütörtök délelőtt a tűzoltók, közülük hetet füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak. A füstmérgezést szenvedett sebesültek között egy gyermek és egy várandós nő is volt. Egy ember súlyos, három közepes, kettő pedig könnyű füstmérgezést szenvedett.

A Szilvás utcai panelnegyed – Miskolc

A gyermeket csupán a kora miatt vették fel a gyermekosztályra – közölte Tiba Sándor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, aki a várandós asszonnyal kapcsolatban elmondta, hogy őt nőgyógyász is megvizsgálja. A többieket a sürgősségi osztályon látták el, egyikük állapota sem kívánta meg eddig, hogy áthelyezzék a toxikológiai osztályra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top