nlc.hu
Aktuális
Halálos tűz egy csepeli társasházban

Halálos tűz egy csepeli társasházban

A csepeli Puli sétányon gyulladt ki egy lakás, egy ember bennégett a tűzben.

Három járművel vonultak ki a tűzoltók a csepeli Puli sétány egyik társasházához amelyből szombat reggel hét órakor érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy lakás.

A Puli sétányon fekvő négyemeletes társasház egyik második emeleti, bútorokkal és tárgyakkal telezsúfolt lakásban keletkezett tűz, itt találták meg az ötvenes éveiben járó férfi holttestét a tűzoltók.

tűzoltók rakodnak

A tűzoltók 3 járművel vonultak a helyszínre. Képünk illusztráció (Fotó: Mónus Márton, MTI)

A tizenkét négyzetméteres szobában izzott az ágy és környezete, az egész lakást füsttel telítődött. A tűzoltók a beavatkozás idejére harminc embert kísértek ki a társasházból. Az oltás és a ház átszellőztetése után az ott élők hazatérhettek, az épület lakható maradt.

A tűz keletkezési okának feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indít. A nagyobb tüzek és tragédiák füstérzékelővel megelőzhetők, mert az a tűz keletkezésekor azonnal hangosan sípolni kezd és figyelmezteti az ott élőket – közölte a katasztrófavédelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top